Αλέξης Τσίπρας στο MEGA: Κατά πάσα πιθανότητα, το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση 

Μητσοτάκης και Καραμανλής οφείλουν να απαντήσουν ποιος έκανε το ρουσφέτι του σταθμάρχη τόνισε μιλώντας στο Mega – Ο πρωθυπουργός το βάζει στα πόδια από debate

Ισχυρή εντολή στις εκλογές της 21ης Μαίου για να μπορέσει να συγκροτηθεί ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση μακράς πνοής για να «βγάλει τη χώρααπό το δράμα που ζούμε τα τελευταία 4 χρόνια» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξήγησε για ποιο λόγο θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και στις Σέρρες, όπου κατεβαίνει ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ενώ σχολίασε την απόφαση της διακομματικής επιτροπής που γλίτωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το μεταξύ τους debate, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός εδώ και καιρό τα βάζει με τα πόδια.

Ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς για την απόφασή του να είναι υποψήφιος σε Δωδεκάνησα, Α’ Πειραιά και Σέρρες, είπε:

«Δεν θέλω να το κρύψω, έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό η επιλογή μου να κατέβω στις Σέρρες. Σε αυτό το στούντιο ήμουν 40 μέρες πριν όταν το πανελλήνιο ήταν συγκλονισμένο από την τραγωδία των Τεμπών. 57 συμπολίτες μας χάθηκαν άδικα. Και τώρα ο υπουργός των Τεμπών ο κύριος Καραμανλής παραιτήθηκε με κλάματα από υπουργός. Φάνηκε ότι η παραίτηση ήταν υποκριτική. Φάνηκε ότι σε λίγες μόνο μέρες θα είναι ξανά υποψήφιος για να διεκδικήσει αν είναι ξανά υπουργός. Ο συμβολισμός της δικής μου παρουσίας εκεί είναι ότι η πολιτική δεν είναι μία υπόθεση οικογενειών, γόνων, τζακιών. Και στη ΝΔ επίσης υπάρχουν αξιόλογοι πολιτικοί που δεν τυγχάνει να είναι εκπρόσωποι μεγάλων οικογενειών. Δεν έχει κάποιο προσωπικό χαρακτήρα αυτό αλλά έχει την απόφαση τη δική μου να μην αφήσω να ξεχαστεί αυτή η υπόθεση».


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου