Αλέξης Τσίπρας / Θα δούμε τις δημοσκοπήσεις το βράδυ της 21ης Μάη Δεν χρειάζεται να δούμε τις μπάρες των δημοσκοπήσεων, θα τις δούμε τις μπάρες το βράδυ της 21ης του Μάη, γιατί βλέπουμε το κλίμα μέσα στην ελληνική κοινωνία»

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλασσαν χθες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, όσοι συγκεντρώθηκαν στη Θέρμη Θεσσαλονίκης για να συζητήσουν μαζί του από κοντά και να ακούσουν την ομιλία του. 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μαζική, γεγονός που έκανε τον Α. Τσίπρα να τονίσει ότι «δεν χρειάζεται να δούμε τις μπάρες των δημοσκοπήσεων, θα τις δούμε τις μπάρες το βράδυ της 21ης του Μάη, γιατί βλέπουμε το κλίμα μέσα στην ελληνική κοινωνία». 

Τσίπρας: Να πάνε οι νέοι μαζικά στην κάλπη, ο Μητσοτάκης τους τρέμει για αυτό αποκλείει 250.000 εποχικούς εργαζόμενους

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε τη χθεσινή ομιλία του με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου λέγοντας: “Ούτε η βροχή ούτε κανένα καιρικό φαινόμενο δεν μπορεί να σταματήσει τον ενθουσιασμό και τη μεγάλη επιθυμία να έρθει η αλλαγή στη χώρα μας. Σήμερα είναι μία σπουδαία ημέρα. Σήμερα που ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την προσφυγή στις κάλπες έγινε σεισμός στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη βρέχει από το πρωί. Δεν είμαι προληπτικός, δεν πιστεύω στις προλήψεις, αλλά καλού κακού στις 21 του Μάη μαζί με την ψήφο μας θα σπάσουμε και το ρόδι, για να έρθει καινούργια μέρα στον τόπο, να ανασάνει η κοινωνία, να ξεφύγουμε από μία πολιτική που τα δίνει όλα στους ισχυρούς”

“Αυτές τις 29 και μία μέρες που μείνανε θα δούμε πολλά μπροστά μας” είπε στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: “Το καθεστώς αυτό θα κάνει το παν για να γαντζωθεί στις καρέκλες της εξουσίας, για να αποτρέψει την πολιτική αλλαγή που έρχεται. Δεν θα τα καταφέρει, αλλά να ξέρετε: Οι προβοκάτσιες, οι εκβιασμοί, οι δωροδοκίες, τα fake news, οι fake δημοσκοπήσεις, οι αποστασίες θα επιστρατευθούν το επόμενο διάστημα από το καθεστώς Μητσοτάκη. Άλλωστε στις αποστασίες – μία τέτοια κατήγγειλε σήμερα ο Βελόπουλος για κάποιους βουλευτές του – η οικογένεια Μητσοτάκη έχει το know how, ξέρει πώς ακριβώς γίνονται. Θα δούμε πολλά, θα τα κάνουν όλα, θα τα δώσουν όλα. Αλλά δεν θα αποτρέψουν το μοιραίο. Τις μπάρες των δημοσκοπήσεων θα τις δούμε το βράδυ της 21ης του Μάη”. 

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου