Αλέξης Τσίπρας / Δεν θα καταφέρουν να τελειώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Αναλαμβάνω να ηγηθώ της μάχης
«Πάμε για να νικήσουμε» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοκρατική πανστρατιά για να ενισχυθεί η προοδευτική παράταξη «έναντι μιας Δεξιάς που αν δεν αποτραπεί στη δεύτερη κάλπη, θα είναι ανεξέλεγκτη και εκδικητική» απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δε θα πάμε για να κρατήσουμε τις θέσεις μας. Για να έχουμε μια ισχυρή αντιπολίτευση. Θα πάμε για να αναμετρηθούμε με τη Δεξιά. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα να κερδίσουμε, όχι να χάσουμε» τόνισε καταχειροκροτούμενος ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Πάμε για να νικήσουμε».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έστειλε επίσης μήνυμα στις ελίτ που επί τρεις μέρες δεν μπορούν να «κρύψουν τη μεγάλη τους χαρά και τη μεγάλη τους συγκίνηση. Τους απαντάω: Μη βιάζεστε. Δεν θα πετύχετε τον στόχο σας. Είναι λογικό να επιθυμείτε ηγέτες υποτακτικούς στα συμφέροντά σας. Και τη νεκρανάσταση ενός συστημικού δικομματισμού. Μην βιάζεστε όμως. Αυτός ο δικομματισμός που οδήγησε τη χώρα στα βράχια της χρεοκοπίας, από όπου εμείς τη σώσαμε, δεν θα επιστρέψει. Και άλλες φορές όμως βιαστήκατε, να θεωρήσετε ότι μας έχετε τελειώσει. Διαψευστήκατε. Έτσι θα διαψευστείτε και τώρα από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

«Αναλαμβάνω να ηγηθώ μαζί σας αυτής της μάχης, γιατί δε φοβήθηκα ποτέ, γιατί δε δείλιασα ποτέ και δεν δειλιάσαμε, και δεν λιποτάχτησα ποτέ από τα δύσκολα. Κυρίως όμως γιατί αυτή η μάχη δεν αφορά εμένα προσωπικά. Αφορά τη κοινωνία» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου