Αλέξης Τσίπρας / Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ποδοσφαιρική ομάδα ποια θα ήταν (βίντεο)«Μια ομάδα που έχει λαϊκή βάση ακόμα και στη διοίκησή της. Αυτό θέλουμε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι ποδοσφαιριστές της αγωνίζονται για την ομάδα»

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ποδοσφαιρική ομάδα, ποια θα ήταν;» ήταν μία από τις ερωτήσεις που έθεσε follower στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του Q&A που έκανε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-

«Νομίζω ότι δεν μπορώ να απαντήσω Παναθηναϊκός, γιατί δεν θα ήταν Παναθηναϊκός, όποτε θα απαντήσω λίγο αφαιρετικά. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ποδοσφαιρική ομάδα, επειδή είναι κάτι παραπάνω από ένα κόμμα, επειδή είναι μια ιδέα, θα έλεγα πως θα ήταν η Μπαρτσελόνα είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Και πρόσθεσε ότι είναι «μία ομάδα που έχει ιστορία που έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει πολύ μακριά. Μια ομάδα που έχει λαϊκή βάση ακόμα και στη διοίκησή της. Αυτό θέλουμε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου