Αλέξης Τσίπρας / Έχω νέα στον Μητσοτάκη που φοβάται και το δείχνει – Θα είμαστε νικητές στις 21 ΜάηΗ ψήφος που πονάει το κατεστημένο περισσότερο από κάθε άλλη, είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ – Έρχεται η μέρα της αλλαγής ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κω

Δεν υπάρχει ανάσα χωρίς νίκη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί μόνο νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει εντολή αλλαγής και προοδευτικής κυβέρνησης τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε μαζική ανοιχτή συγκέντρωση στην Κω.

«Έχω νέα στον Μητσοτάκη που φοβάται και το δείχνει. Έρχεται η μέρα της αλλαγής» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μίλησε για τη χειρότερη δεξιά κυβέρνηση που ντροπιάζει ακόμα και τους δεξιούς.

«Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε, για τη μέρα που ο λαός μας με την ψήφο του θα κάνει το μεγάλο βήμα για τη δικαιοσύνη και την αλλαγή. Θα πει το μεγάλο και αποφασιστικό όχι στο καθεστώς της ακρίβειας, των σκανδάλων, των υποκλοπών και της διαφθοράς. Στο καθεστώς Μητσοτάκη. Και το μεγάλο και αποφασιστικό ναι στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στη προοδευτική κυβέρνηση» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μην ακούτε τη προπαγάνδα φόβου των φοβισμένων. Δε σχηματίζουν ποτέ κυβέρνηση οι ηττημένοι. Κυβερνήσεις σχηματίζουν πάντα και παντού οι νικητές. Θα είμαστε νικητές στις 21 Μάη και θα σχηματίσουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας. Για αυτό και η προοδευτική κυβέρνηση θα είναι προϊόν της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, της νίκης του λαού. Της δικής σας νίκης» ξεκαθάρισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου