Αλέξης Πατέλης / Η μεγαλύτερη εξυπνάδα Μητσοτάκη είναι ότι ο κόσμος νομίζει ότι δεν είναι έξυπνος (βίντεο)

Η απίθανη ατάκα περί έξυπνων και εξυπνάδας από τον επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού

Ημεγαλύτερη εξυπνάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι ο κόσμος νομίζει ότι δεν είναι έξυπνος. Τάδε έφη Αλέξης Πατέλης, επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού.

Την απίθανη δήλωση έκανε ο Αλέξης Πατέλης στην εκπομπή «Εκλογές 2023» της «Ναυτεμπορική TV» στην προσπάθειά του να πλέξει  το εγκώμιο του πρωθυπουργού.

ADVERTISEMENT

«Είναι πάρα πολύ έξυπνος, το μυαλό του κόβει πως να το κάνουμε», ισχυρίστηκε ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Από τις μεγαλύτερές του εξυπνάδες είναι ότι πολύς κόσμος δεν νομίζω ότι νομίζει ότι είναι. Αυτό είναι δείγμα πολύ έξυπνου ανθρώπου»  είπε ο Αλέξης Πατέλης, αφήνοντας ενεούς τους τηλεθεατές καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστήριξε ότι η μεγαλύτερη εξυπνάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι ο ο κόσμος νομίζει ότι είναι ανόητος.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου