Έρημα τα εκλογικά περίπτερα της Πλ, Γεωργίου!TikTok, συνεντεύξεις σε YouTuber και μικρά ακροατήρια – Τα συστατικά της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων

Λιγότερο από τρεις ήμερες απομένουν για τις κάλπες της 21ης Μαΐου και οι «μηχανές» των κομματικών επιτελείων δουλεύουν «στο κόκκινο». Από τις μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις του παρελθόντος, σήμερα η εποχή επιτάσσει εναλλακτικές εμφανίσεις σε YouTube και social media.

Συγκεντρώσεις σε μικρά ακροατήρια, ελάχιστες αφίσες στους δρόμους, εναλλακτικές τηλεοπτικές εμφανίσεις και μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σήμερα τα συστατικά μιας προεκλογικής εκστρατείας.

Οι παλιές εποχές, όχι τόσο μακρινές ,που οι πολίτες συμμετείχαν ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία των Κομμάτων έχει πιά περάσει. Απόδειξη οι φωτογραφίες που μας έστειλε συμπολίτης που τράβηξε χθες αργά το απόγευμα, όπου στα εκλογικά περίπτερα των Κομμάτων δεν υπήρχε άνθρωπος.!!


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου