Έξωση της Πατριωτικής Ένωσης από το εκλογικό κέντρο της ΠάτραςΤο ειδοποιητήριο του ιδιοκτήτη του χώρου όπου στεγάζονταν τα γραφεία της Πατριωτικής ΄Ένωσης στην Πλατεία Γεωργίου, προς τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου ,έληξε σήμερα το πρωί . Αιτία τα απλήρωτα ενοίκια, αφού όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του χώρου ,μετά από μία μικρή προκαταβολή πριν από τέσσερις μήνες, ελάμβανε μόνο υποσχέσεις για την καταβολή των χρεωστούμενων ενοικίων.

Σήμερα νωρίς το πρωί εργαζόμενοι της Μηχανικής του κ.Εμφιετζόγλου, πήραν όλο τον εξοπλισμό του εκλογικού κέντρου άδειάζοντας τον χώρο, με τον ιδιοκτήτη να αναζητά νομικούς τρόπους για να λάβει τα ενοίκια τεσσάρων μηνών.

Το κόμμα της Πατριωτικής Εν ώσης , παρά τον αποκλεισμό του από τις εκλογές της 21ης Μάϊου, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα πάρει μέρος στις δεύτερες εκλογές, εάν προκύψουν, και έχει ενδιαφέρον εάν αναζητήσει άλλον χώρο για Εκλογικό Κέντρο.

Τώρα οι πληροφορίες λένε ότι το ενοίκιο ήτα αρκετά ακριβό, πολύ περισσότερο από το ποσό που δηλωνόταν , αλλά το Κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου το διαφήμιζε σαν το μεγαλύτερο Εκλογικό Κέντρο που είχε σε όλη την Ελλάδα.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου