Έξωση στα Πετράλωνα / Πετάνε στον δρόμο οικογένεια με ΑμεΑ – Στο «πόδι» όλη η γειτονιάΗ νέα ιδιοκτήτρια απέκτησε το σπίτι από πλειστηριασμό στον οποίο προχώρησε η πιστώτρια τράπεζα – Ο κόσμος αποτρέπει την έξωση


Μεγάλος κίνδυνος να βρεθούν στο δρόμο μητέρα με παιδί με αναπηρία, αφού επιχειρείται η έξωση τους από το σπίτι τους στα Πετράλωνα.


Στην οδό Τιμοδήμου 13 στα Άνω Πετράλωνα αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες αλληλέγγυοι, βάζοντας ανθρώπινη «ασπίδα» μπροστά από το σπίτι για να αποτρέψουν το ξεσπίτωμα της οικογένειας από την κατοικία τους.ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ Τιμοδημου 13 στα Άνω Πετράλωνα.

Έξωση πραγματοποιείται αυτή την στιγμή σε σπίτι οικογένειας με δύο άτομα ΑΜΕΑ στα Άνω Πετράλωνα. Για άλλη μια φορά τα κοράκια των funds και οι αστικές πολιτικές πετάνε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του.

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του κινήματος καθώς αλληλέγγυος κόσμος έχει συγκεντρωθεί ήδη έξω από το σπίτι της οικογένειας, ενώ μόλις πριν λίγο αποχώρησαν οι ΔΙΑΣ.

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε:

Μόνο ο λαός θα σώσει το λαό.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Τώρα ολοι και όλες εκεί!!

O νέος ιδιοκτήτης, απέκτησε το σπίτι μέσα από πλειστηριασμό, στον οποίο είχε προχωρήσει η πιστώτρια τράπεζα. Πρόκειται για προσφυγική κατοικία, ο πλειστηριασμός της οποίας έγινε πέρυσι. Προς το παρόν έχουν γίνει δύο δικαστήρα και στο ένα εξ αυτών έχει δικαιωθεί η οικογένεια, ενώ εκκρεμεί το επόμενο για το 2025.

Η οικογένεια που βίωσε πριν ένα χρόνο την απώλεια του πατέρα, δυσκολεύτηκε να ανταποκριθεί στις δανειακές απαιτήσεις. Ο επόμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού απαιτεί τώρα να μπει στο ακίνητο και έτσι προχωρά στην έξωση της οικογένειας, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.


Ήδη βρίσκεται πολύς κόσμος στο σημείο, αφού άμεσα ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι και οι φορείς. Αλληλέγγυοι συνεχίζουν να φτάνουν στο σημείο, με σκοπό να αποκλείσουν την έξωση της ευπαθούς οικογένειας.

Σημειώνεται πως ο δήμος Αθηναίων δεν έχει παρέμβει, παρά το γεγονός ότι οφείλει να προστατέψει τους ευάλωτους πολίτες που μέσα σε λίγες ώρες μπορεί να βρεθούν στον δρόμο.Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου