Άρης Πορτοσάλτε / Σε κατάθλιψη γιατί η Διάνα Βουτυράκου κατεβαίνει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Θα έπρεπε το σκάουτινγκ της ΝΔ να την έχει εντοπίσει είναι αριστούχος, παγκόσμιος κριτής στα ροπομποτικά», είπε απελπισμένος

Μαύρες πλερέζες φόρεσε ο Άρης Πορτοσάλτε για την είσοδο της Διάνας Βουτυράκου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Αττική. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, είπε ότι πρόκειται για επιτυχία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εξέφρασε την απορία του γιατί «δεν ξέρω πως δεν την εντόπισε η ΝΔ»

Οι παρουσιαστές της εκπομπής του επεσήμαναν ότι η οικογένειά της είναι αριστερή και ο Άρης Πορτοσάλτε επέμεινε λέγοντας «θα έπρεπε το σκάουτινγκ της ΝΔ να την έχει εντοπίσει είναι αριστούχος, 26 χρονών και είναι παγκόσμιος κριτής στα ροπομποτικά» και συνέχισε «σε ένα κόμμα που φτύνουν την αριστεία επιλέγεται αυτή η κυρία».

Αυτό, βέβαια, που δεν αντιλαμβάνεται ο Άρης Πορστοσάλτε είναι πως η «αριστεία» της ΝΔ είναι εικονική πραγματικότητα και οι «άριστοί» της βρίσκονται στη δημοσιότητα για άλλους, ντροπιαστικούς λόγους.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου