Άνοιγμα Κουτσούμπα στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, ακόμη και της ΝΔΑπλοί άνθρωποι, ακόμα και ψηφοφόροι της ΝΔ βλέπουν την λύση πλέον στο ΚΚΕ, τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Δεν υπάρχει δεύτερη Κυριακή. Μία είναι η Κυριακή, οι εκλογές είναι την 21η Μαΐου. Το αποτέλεσμα αυτής της κάλπης με τη σειρά, τα ποσοστά και τις έδρες των κομμάτων θα καθορίσουν και τον σχηματισμό κυβέρνησης. Αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση θα γίνουν άλλες εκλογές σε άλλη ημερομηνία με άλλους όρους και προϋποθέσεις. Η ουσία θα παραμένει ίδια: οι δεύτερες εκλογές γίνονται μόνο για να κλαπούν ψήφοι από τα υπόλοιπα κόμματα για να ενισχυθούν τα δύο πρώτα κόμματα, για να κάνουν αυτό που έχουν αυτά ως εκλογικό στόχο, δηλαδή, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση», τόνισε μιλώντας τη Δευτέρα το πρωί στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πρόσθεσε ότι «και τώρα με το αναλογικότερο σύστημα εμείς πάλι πιστεύουμε ότι αντικειμενικά υπάρχει δυνατότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση και από τον πρώτο γύρο, όχι απαραίτητα μονοκομματική κυβέρνηση, (αλλά) κυβέρνηση συνεργασίας και αυτή μας η εκτίμηση στηρίζεται στο ότι όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές, εκτός του ΚΚΕ, έχουν κοινή στρατηγική σε όλα τα κομβικά, κεντρικά ζητήματα».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου