Άκης Τσοχατζόπουλος: Στην τελευταία του διαθήκη, αποκαλύπτει την σαπίλα, μέρους του Πολιτικού συστήματος.

Ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου και της χήρας του, Βίκυς Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής, περιγράφει στο iefimerida.gr τη συναισθηματική φόρτιση του Ακη Τσοχατζόπουλου όταν συνέταξε την τρίτη διαθήκη του, λίγο πριν από το τέλος της ζωής του. Έγραψε, όπως λέει, αυτό το κείμενο όχι μόνο για να ρυθμίσει τις κληρονομικές του υποθέσεις, αλλά και για να προβεί σε ηχηρές αποκαλύψεις τόσο για την οικογένειά του όσο και για πολιτικά πρόσωπα που κρατούσαν στα χέρια τους την τύχη του τόπου τις προηγούμενες δεκαετίες.

Τσοχατζόπουλος: Είδα φίλους, συνεργάτες, συντρόφους να με πετούν στον Καιάδα«Είδα τη γυναίκα μου να βασανίζεται και φυλακίζεται, μόνη γυναίκα όλου του πολιτικού συστήματος, ενώ άλλες να απολαμβάνουν τιμές και δόξες. Γνωρίζω τα πάντα για όλες και για όλους. Είδα ανθρώπους να έχουν παράνομα πλούτη και να εμφανίζονται ως κήνσορες και να με κατηγορούν και να με σταυρώνουν. Είδα φίλους, αντιπάλους, συγγενείς και συντρόφους, συνεργάτες, επιχειρηματίες να με χρησιμοποιούν, να με εκμεταλλεύονται, να με πετούν στον Καιάδα. Είδα λογαριασμούς του εξωτερικού να μην ανοίγουν και θυρίδες κλειστές, ενώ ήταν γνωστοί δικαιούχοι και οι ιδιοκτήτες. Είναι γνωστό και το περιεχόμενό τους. Και πάλι μην τολμήσουν να αμφισβητήσουν τα λεγόμενά μου αυτοί που πρέπει να φοβούνται για τις αποκαλύψεις. Οι αποδείξεις πλέον παραδίδονται σε δικηγόρο και έχει την εντολή να πράξει όλα όσα πρέπει σε συνεργασία με τον γιο μου και τη γυναίκα μου την αγαπημένη μου».

Οι αιχμές για Γ. Παπανδρέου – Ευ. Βενιζέλο
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνει εκτενή αναφορά και στους πρώην συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ, στον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και στον ιδρυτή του Κινήματος, Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γιος ιερέα εκ Θεσσαλονίκης (θα αποφύγω να κάνω αναφορές στον βίο και την πολιτεία του ως καθηγητή) ανέλαβε τον βρώμικο ρόλο, εκβιάζοντάς με να αναγκαστώ να δεχτώ να γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος μετά την διαγραφή μου από το ΠΑΣΟΚ. Η Ιφιγένεια για να επέλθει η Κάθαρση όλων των υπολοίπων. Εντολή μου, να κάνουν τα πάντα, να μην αγγίξουν τη γυναίκα μου, το παιδί μου -για τους οποίους δεχόμουν συνεχώς προσωπικές απειλές», αναφέρει.

Υποστηρίζει ότι «ήμουν γι’ αυτούς ο βολικός ένοχος της κάθαρσης και με κατέστησαν βολικό ένοχο με κουρελόχαρτα της δήθεν κάθαρσης, πλαστογραφώντας την αλήθεια», και προσθέτει: «Τόνισα στον Βαγγέλη Βενιζέλο ότι η νομιμοποίηση της παρωδίας κάθαρσης και ευτελισμού των θεσμών απογυμνώνει το διάτρητο, προκατασκευασμένο σχέδιό τους και τη βολική και κάλπικη πραγματικότητα που ήθελαν να παρουσιάσουν».

Ο G.A.P. μαζί με τον Βενιζέλο επιθυμούσαν να με οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη και στην φυλακή αφού πρώτα δημιούργησαν κλίμα κοινωνικής οργής με τυφλές εκρήξεις, συλλήβδην κατά εμού και της οικογένειάς μου καθώς και του σπιτιού μου.

»Ο νόμος Καστανίδη και η ψήφισή του προέβλεπε σύσταση Γνωμοδοτικού Συμβουλίου από δικαστικούς που θα αποφάσιζε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για τυχόν ποινικές ευθύνες και συνεπώς σύστασης της Προανακριτικής Επιτροπής.

»Όλα αυτά δηλώνουν τους λάθος και νοσηρούς προσανατολισμούς που είχε τόσο ο GAP όσο και η αντιπολίτευση, ενώ δικαιώνει εξ’ αρχής τους ισχυρισμούς μου για συγκεκριμένη, στρατηγική εξόντωση του ενός.

Ο Τσοχατζόπουλος καταγγέλλει πρώην στενούς του συνεργάτες
«Ραυτ….ος Γιώργος! Αγρ… Γιώργος! Έκαναν τεράστια περιουσία προωθώντας πάντα συμφέροντα ισχυρών επιχειρηματιών.

O πρώτος ασχολούμενος με όπλα, συγκεκριμένα με εμπόριο όπλων. Το σύγχρονο άρχοντα του Πατριαρχείου κ. Δαφ…. τον μοναδικό ιδιώτη που αγόρασε όπλα από την Ανατολική Γερμανία. Και τα πουλούσε σε χώρες-κράτη του Κόλπου. Ο μοναδικός ιδιώτης που διατήρησε το συμβόλαιό του. Στην Ελλάδα πούλησε και τα οπλικά συστήματα Kornet-E. Τα κορυφαία αντιαρματικά συστήματα παγκοσμίως. Ο Ραυτ…. εκμεταλλευόμενος τη σχέση μας απέσπασε πάρα πολλά οφέλη. Ποτέ δεν με στήριξε, αντίθετα, όταν ζήτησα βοήθεια μετά την φυλακή, η απάντηση που πήρα ήταν δεν μπορώ.

Αγρ….της Γ: Ο άνθρωπος με τα περισσότερα πρατήρια καυσίμων στη χώρα. Ιδιοκτήτης πρατηρίων καυσίμων. Κατηγορηματικά μου γύρισε την πλάτη (πρώην στενότατος συνεργάτης σε όλα τα Υπουργεία, Γ.Γ. Ανάπτυξης, επιτετραμμένος αρχηγός φρουράς. Υπό όλους τους ισχυρούς μόνο προς ίδιον όφελος…

Τσοχατζόπουλος: Υπόκοσμος, σπείρα
Μιλά για «υπόκοσμο»: «Ο υπόκοσμος -η σπείρα- είχε μόνον έναν στόχο, να καταστρέψει να διαλύσει. Κανένας ηθικός φραγμός. Έχουν επιστρατευτεί συγγενείς και απόστρατοι βουλευτές και προκειμένου να έχουν το αποτέλεσμα τα οποίο προσδοκούσαν, δεν δίστασαν να διασύρουν, να διώκουν και να εξευτελίζουν και να ακυρώνουν συνεχώς τη λατρεμένη μου σύζυγο και μέσω των ΜΜΕ, η οποία δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Ασυγχώρητοι -Κανίβαλοι. Δεν εξαπάτησα κανέναν, προστάτεψα τους πάντες, τα πήρα όλα επάνω μου, εξαπατήθηκα, βασανίστηκα, υπέφερα. Όλα αυτά που καταθέτω είναι ήδη καταγεγραμμένα σε σφραγισμένες επιστολές».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου