Άκης Σκέρτσος / «Όχι» σε ντιμπέιτ Τσίπρα – Μητσοτάκη, είπε ο «εκπρόσωπος των δημοσκόπων»Στην πρεμιέρα του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε ως συνήγορος των δημοσκοπικών εταιρειών και κράτησε ψηλά το αφήγημα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου

Το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ στις εταιρείες δημοσκοπήσεων για διαφάνεια και τη δημοσίευση όλων των δεδομένων των ερευνών τους, επιμένει να τα «διαβάζει» ως επίθεση της αντιπολίτευσης η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στην πρεμιέρα του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Άκης Σκέρτσος εμφανίστηκε ως συνήγορος των δημοσκοπικών εταιρειών και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας ψηλά το αφήγημα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου.

Έτσι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS κάθε λαϊκιστή. Ενώ η στάση του προβλημάτισε περαιτέρω όταν ο Άκης Σκέρτσος ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν «αστάθμητά δεδομένα» που γνωρίζει η κυβέρνηση και δεν «συμφέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ» να δημοσιευτούν.

Ο Άκης Σκέρτσος επιδόθηκε και στο κρυφτό, αναλαμβάνοντας να κρύψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το ντιμπέιτ των δύο αρχηγών, τασσόμενος μόνο υπέρ μίας τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος δίνοντας εξετάσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει ως τραμπική την Πόπη Τσαπανίδου.

Αυγή Newsroom

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου